Impresszum

Üzemeltető

 

 

Jet Power Hungary Kft.
Címünk: 2330 Dunaharaszti, Napsugár út 092/79 hrsz (Univerzum Camping)
Központi telefonszámunk: (+36) 24 492 280
Mobil: (+36) 30 9 310 688
E-mail címünk: info@jetpower.hu

 

Szerzői jogok és külső linkek

Minden, az oldalon található kép, szöveg, ár és egyéb információ a Jet Power Hungary, mint hivatalos Bombardier márkakereskedő tulajdonát képezi, és informatív jelleggel bír. Változtatások joga fenntartva! Tartalmi tévedésekért nem felelősséget nem vállalunk. A konstrukcióban, felszereltségben, szállítási terjedelemben és a színárnyalatban előforduló változások joga fenntartva. Minden megadott ár kizárólag informatív jellegű, mely tartalmazza az általános forgalmi adót is.

Az oldalon található összes információ nem személyes célra történő felhasználása a Jet Power Hungary Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehetséges.
A weboldalak fő- és aloldalaira mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül úgy, hogy a link szövege az a linkelt oldal tartalmára vonatkozóan releváns legyen. Kérésünkre ezen linket, linkeket eltávolítani köteles. Az üzemeltető kifejezetten megtiltja, hogy a weboldal bármely oldalát, vagy annak bármely részét (képet, videót, dokumentumot, vagy egyéb digitális tartalmat) a hivatkozó weboldal részeként jelenítse meg (közvetlen linkként, keretben, vagy beágyazott keretben).

 

Az oldalt készítette: rvilmos@coder.hu